Huisfeestje? Hiermee maak je indruk!

geplaatst in: Interieur | 0

Heb jij binnenkort een groep mensen uitgenodigd voor een huisfeestje? Leuk! Huisfeestjes zijn voor alle gasten een hele leuke tijd, vooral als jij enig voorbereidingswerk hebt uitgevoerd. In deze blog noemen we vijf onderdelen van je voorbereiding die jouw huisfeestje laten slagen. Get inspired!

1. Thema

Wat is er nou leuker dan een feestje met een thema? Wanneer jij je gasten uitnodigt, wil je ze natuurlijk gelijk inlichten dat je een thema gekozen hebt, zodat iedereen verkleed kan komen. Een thema zorgt ervoor dat iedereen een beetje uit diens comfortzone moet stappen, waardoor de sfeer gelijk een stuk intiemer en dus gezelliger is. Kies jij voor foute carnaval, Disney of iets compleet anders?

2. Snacks

Nu je thema staat, kun je beginnen met het bedenken van snacks. Hierbij is het goed om in je achterhoofd te houden wat je gasten lekker vinden, maar ook wat zij wel- en niet eten. Zo is het te allen tijde goed om vegetarische snacks aanwezig te hebben, omdat hier iedereen van kan mee eten. Standaard snacks als chips en nootjes doen het eigenlijk altijd goed en zijn dus een erg slimme investering voor jouw feestje. 

3. De playlist

Mensen komen naar een huisfeestje om te dansen. De playlist is dus essentieel! Hierbij is het jouw tijd om te schitteren, want jouw huisfeestje betekent ook gelijk jouw playlist. Je zorgt voor een playlist waarin verschillende feestelijke genres elkaar opvolgen en waar zowel meezingers als slow ballads in zitten. Zo weet je zeker dat er voor eenieder wat is en dat iedereen mee kan doen op zijn eigen manier. 

4. Versiersels

Is de dag aangebroken dat je gasten komen, dan is het tijd om jouw huis om te toveren en volledig aan te passen naar het gekozen thema. Dit doe je natuurlijk door leuke versiersels op te hangen. Je legt ballonnen op de vloer, of laat deze met helium aan het plafond plakken. Ook zorg je voor unieke kleurencombinaties die niets anders dan feest schreeuwen. Hiermee zet je de sfeer en raken jouw gasten gelijk in de juiste stemming. 

5. LED dimmers

Het laatste kleine detail wat we aanraden is het aanschaffen van LED dimmers. Deze geven je de mogelijkheid om zelf de mate van het licht in verschillende ruimtes te bepalen. Zo zorg je voor een partyroom, maar ook voor een intiemere ruimte waar mensen kunnen komen om gezellig bij te praten. Licht is enorm bepalend voor de sfeer in een ruimte, maar ook fijn om in eigen hand te hebben. Dus, LED dimmers it is!

Have fun!

Het belangrijkste aan je huisfeestje is natuurlijk dat ook jou een geweldige tijd hebt. Zorg er voor dat je niet te veel tijd steekt in de voorbereiding, zodat ook jij kan genieten. Mogen wij ook langskomen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *