Zo werkt woningontruiming

geplaatst in: Uncategorized | 0

Woningontruiming: wellicht heeft u er wel eens van gehoord. Woningontruiming wordt veelal ingezet wanneer er sprake is van overlijden, wanneer een huurder uit gezet wordt of wanneer er sprake was van een hennepplantage. Wat veel mensen niet weten, is hoe een woningontruiming precies verloopt. Wordt de woning meteen leeggehaald, of maakt de ontruimer eerst een plan? En wat gebeurt er eigenlijk met waardevolle spullen? Daar gaan we in dit blogartikel verder op in.

Het verloop van woningontruiming

De reden van een woningontruiming is in de meeste gevallen vervelend, zoals het overlijden van een dierbare of een niet-betalende huurder. De woning of het bedrijfspand moet leeggehaald worden, maar dit doet u het liefst niet zelf. U heeft immers al veel andere zaken waarmee u zich bezighoudt, bijvoorbeeld met de voorbereidingen rondom een uitvaart. Dankzij woningontruiming heeft u geen omkijken meer naar het ontruimen van de woning, en heeft u tijd en aandacht over voor andere zaken. De ontruimers zijn als geen ander gewend om te ontzorgen en zorgen er graag voor dat het proces snel en soepel verloopt.

De werkwijze

De werkwijze van woningontruiming in Enschede is als volgt:

  • Voordat de ontruimers aan de slag gaan met een woningontruiming in Zutphen of in een andere stad in het land, komen ze langs voor het bekijken van de locatie. Op deze manier kan de ontruimer een goede inschatting maken van de werkzaamheden die zorgen voor een compleet lege woning of bedrijfspand
  • U ontvangt 24 uur na het bezoek een offerte op maat
  • Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen de ontruimers een afspraak met u in
  • De ontruiming vindt plaats!

Een bijpassend zorgplan

Vindt de ontruiming plaats in verband met een ontruiming? In dat geval wordt er een zorgplan opgesteld. Het is immers een emotionele tijd voor de nabestaanden. Om u zoveel mogelijk te ontzien, wordt er een zorgplan opgesteld. Zodoende wordt u gedurende het proces stap voor stap begeleid. U krijgt een vaste contactpersoon toegewezen, bij wie u in het geval van onduidelijkheden altijd terecht kunt.

Woningontruiming nodig?

Een van die bedrijven die woningontruiming aanbiedt door heel Nederland, is 038 Woningontruiming. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *