3 tips voor zowel een modern interieur als exterieur

Je hoort het steeds vaker, mensen willen de sfeer van het interieur doorvoeren naar de sfeer van het exterieur. Op die manier straalt je woning een geheel uit en dat geeft rust. Als je blij wordt van een modern interieur is het wel zo mooi als het er buiten ook modern uitziet. Waar je dat mee kunt realiseren is raamdecoratie en zonwering.

Niet iedereen weet dat je met zonwering en raamdecoratie veel kanten op kunt én dat het een bepalende factor is voor de sfeer van je woning. Bij inhuisplaza kun je in een oogopslag zien uit welke raamdecoratie en zonwering je allemaal kunt kiezen. Het aanbod is reuze, wat maakt dat er altijd wel iets voor jouw moderne woning bij zit. Lees snel verder voor 3 tips om je woning zowel interieur als exterieur modern te krijgen.

Tip 1: Overweeg een veranda

Veel mensen dromen ervan om een veranda zonwering in de tuin te hebben. En dat is niet gek. Het is een sfeervolle toevoeging in het exterieur van je woning. Je creëert er een extra stukje woongedeelte mee. Met een veranda overkap je namelijk een deel van je tuin. Daarbij kun je er zelf voor kiezen of je het helemaal afsluit of alleen overkapt.

Vanwege de strakke lijnen, stevige materialen en verschillende kleuren is het eenvoudig om een moderne look aan je zonwering mee te geven. Op een warme zomerdag kun je genieten van extra schaduw in je tuin. Daarnaast regel je op een makkelijke manier hoeveel licht er je woning in valt. Een veranda heeft dus meerdere voordelen.

Tip 2: Raamdecoratie op maat

Een tweede tip om je woning een moderne look te geven is raamdecoratie op maat. Niets staat slordiger dan raamdecoratie die net niet mooi past bij het formaat van je ramen. Een strakke look krijg je dus door het meten en bestellen van decoratie op maat. Onder andere houten jaloezieën op maat staan erom bekend een moderne uitstraling te hebben. Je kunt ze in allerlei tinten bestellen, ook in kleuren.

In tegenstelling tot gordijnen van stof zitten er geen plooien in de jaloezieën en heeft het een vast vorm. Daardoor geven ze vaak het gewenste moderne effect aan je woning. Shutters kun je ook op maat bestellen.

Tip 3: Strakke materialen en kleuren

Tip 3 gaat in op het materiaal en de kleuren van de raamdecoratie in huis. In algemene zin geven donkere kleuren en materialen als hout of aluminium een stoere moderne look aan je woning. Door middel van jaloezieën kun je dit bijvoorbeeld realiseren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *