Cadeautjes voor het pasgeboren kleintje

geplaatst in: Trends | 0

Ga jij binnenkort op kraamvisite bij dat lieve pasgeboren kleintje van jouw vriendin, nichtje of collega? Je kunt natuurlijk niet zonder cadeautje aankomen. Het is best lastig om een leuk passend cadeau te verzinnen. Daarom gaan wij je een handje helpen.

Cadeau voor een jongetje

Waarschijnlijk zal het kleine ventje overstroomd worden met knuffels. Fysieke knuffels, maar ook knuffelbeertjes ;). Daarom is het leuk om zelf iets originelers te geven. Denk bijvoorbeeld aan lieve kleertjes. Een schattige outfit voor een stoere jongen. Daar zal de moeder ongetwijfeld ook blij mee zijn! Ook leuke cadeautjes zijn een kinderboekje, schattige hydrofiele doekjes of een leuk serviessetje, daar zal vooral mama erg happy mee zijn.

Cadeau voor een meisje

Net zoals bij een jongen zullen knuffels al genoeg gegeven worden. Een kinderboekje en hydrofiele doekjes komen altijd wel van pas, maar wil je echt iets voor de kleine meid zelf? Dan hebben wij een heel leuk idee, namelijk sieraden! Neem bijvoorbeeld een schattige baby armband. Een armbandje met schattige lieveheersbeestjes, geboortesteentje, een gravure of een schattig parelarmbandje en nog veel meer. Bij KAYA Sieraden hebben we een grote collectie baby armbandjes. Super origineel en waardevol, want hoe leuk om later dit schattige armbandje nog te hebben.

Knuffels nooit genoeg

Hopelijk heb je nu een idee voor het kopen van een cadeautje voor de kleine. Zoals al gezegd zal hij of zij knuffelbeertjes genoeg krijgen, maar de fysieke knuffels kunnen nooit teveel zijn. Verwen de kleine en vergeet ook zeker niet de mama te verwennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *