De beste materialen voor tuinmeubilair

geplaatst in: Interieur | 0

Een tuin is een plek die uw bewoners een heel prettig gevoel geeft. Huizen met aangrenzende tuinen zijn veel mooier en aantrekkelijker en trekken ieders aandacht. Het hebben van een moestuin zou een van je belangrijkste doelen moeten zijn, vooral als je een natuurliefhebber bent die een deel van je tijd aan het milieu wil schenken door bomen of kleine plantjes te planten.

Kunststof terras- en tuinmeubelen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Ze bieden dezelfde mate van comfort en duurzaamheid als houten meubelen voor een fractie van de prijs!

Koop plastic meubelen, zoals een kunststof stoel, in de strcollectieshop en begin met het verfraaien van je tuin.

strcollectieshop heeft een aantal accessoires die uw huis tuin zouden kunnen aanvullen.

Kunststof meubels

Meubels van glas of hout zijn duurder dan een kunststof stoel. Als het op beweging aankomt, zal overgewicht een grote belemmering zijn. Omdat tuinen niet bestendig zijn tegen regen, zonneschijn en wind kan dit het hout en metaal snel aantasten.

In tegenstelling tot andere materialen wordt kunststof niet aangetast door regen of zonneschijn. Schakelen zal ook vele malen gemakkelijker zijn vanwege het licht gewicht. Omdat kunststof meubelen in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, kunt u de kleur van uw meubelen ook afstemmen op het thema van uw tuin. Kunststof heeft een hele lange levensduur en kan zijn eigenschappen ook heel lang behouden. Bovendien heeft het weinig tot geen onderhoud nodig.

 
Om u kunststof meubelen te beschermen doe het volgende

In de meeste situaties is gewoon zeepsop voldoende. Roest in metalen onderdelen zoals schakels en verbindingen kan vermeden worden. Roest en hardnekkige vlekken zoals vet en zelfs teer kunnen worden verwijderd met niet-schurende sprays.

Borstels en sponzen die schurend zijn, moeten worden ook vermeden. Bijtende middelen mogen niet worden gebruikt. Geld uitgeven aan dure ‘specialistische schoonmaakmiddelen’ is ook weggegooid geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *