Een buitentafelkleed voor je tuintafel

geplaatst in: Trends | 0

Nu de zomer in volle gang is zijn lange zomeravonden buiten niet meer weg te denken. Het fijne aan de zomer is dat de avonden heerlijk lang duren. Hierdoor kun je genieten van een fijne tijd buiten met familie en vrienden. Het is natuurlijk wel fijn als je tafel buiten beschermt blijft tegen beschadigingen. Er kan namelijk wel eens wat om gaan aan tafel en dit kan beschadigingen veroorzaken. Dan is een buitentafelkleed aan te raden. Hiermee voorkom je dat er beschadigingen ontstaan aan je buitentafel. Bij de webshop hiptafelzeil.nl vind je een uitgebreid assortiment aan verschillende tafelkleden. Ook hebben zij tafelzeilen voor in huis te gebruiken.

Kan een tafelzeil ook buiten gebruikt worden?

Een tafelzeil is veelal gemaakt van geprint pvc-materiaal. Dit is een heel fijn materiaal als het gaat om voorkomen van vlekken. Er kan namelijk geen vloeistof doorheen komen wat een optimale bescherming biedt. Het nadeel is dat het pvc-materiaal niet buiten gebruikt kan worden. Door de uv-stralingen kan de print vervagen en zelfs het materiaal uitdrogen. Dit is heel erg zonde! Wil je toch je tafelzeil van pvc buiten gebruiken? Dan kan dit wel maar houdt wel rekening met vervaging van de print en eventueel uitdrogen. Een buitentafelkleed is wel geschikt om buiten te laten liggen. Wil je dus geen omkijken hebben ernaar? Dan wordt een buitentafelkleed aangeraden.

Hoe je tafel buiten leuk stijlen?

Het stijlen van een tafel is altijd heel leuk om te doen. Hiermee fleur je de tafel op en wordt het een gezellig geheel. Je kunt een complete zomerse look geven aan je tafel met behulp van accessoires. Allereerst kun je om je tafel heel gezellige buitenlampjes ophangen. Hierdoor creëer je een gezellig geheel met sfeerverlichting. Bloemen maken de tafel altijd gelijk een stuk gezelliger. Varieer vooral met kleuren en verschillende soorten bloemen. Je kunt één grote vaas neerzetten maar je kunt ook kleine vaasjes neerzetten. Als je bijvoorbeeld een wat grotere tafel hebt is het laatste leuk om te doen. Zo heb je over de hele tafel wat gezelligheid verspreid. Krijg je vrienden te eten in de middag of avond? Kleed de tafel dan leuk aan met een uitgebreid servies set. Denk aan 2 borden op elkaar bedekt met een server. Meerdere stukken bestek voor verschillende gerechten. Oh en uiteraard meerdere glazen voor verschillende verfrissende drankjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *