Grappige interieur clichés in elk Nederlands huishouden

geplaatst in: Badkamer, Interieur, Trends, Woonkamer | 0

Gebeurt het jullie ook wel eens dat je een enorm leuk interieur item koopt wat je daarna overal terug ziet komen? Soms worden bepaalde interieur items zo populair dat ze bijna cliché worden. Laten we samen lachen over de volgende interieur clichés. Ik weet zeker dat jij je schuldig maakt aan een paar van deze clichés! Dat doe ik namelijk ook.

Verjaardagskalender op het toilet

Ieder Nederlands huishouden heeft een verjaardagskalender in de wc hangen. Dit is natuurlijk enorm handig. Zo word je meerdere malen per dag herinnert aan alle belangrijke verjaardagen die eraan zitten te komen. Maar het is natuurlijk ook enorm cliché.

Letterborden

‘’In dit huis hebben we lief, geven we elkaar complimenten en houden we van interieur clichés’’. Letterborden zijn enorm afgezaagd, maar ze kunnen ook zo leuk zijn. En dan hebben we het niet alleen over de ‘’in dit huis’’-posters, maar ook de light boxen en die cafetaria borden waar je letters in de richeltjes moet drukken.

Hét geruite vloerkleed

Of je hem nu bij de Karwei de Leenbakker of de Action hebt gehaald, half Nederland ligt vol met wit geruite vloerkleden. Is dat erg? Natuurlijk niet! Het is een enorm leuk en veelzijdig kleed. Het past bij veel verschillende soorten interieurs en is lekker zacht en sfeervol. Ik had het zelf ook bijna gekocht!

Vetplantjes en cactussen

Deze planten worden over het algemeen gezien als de makkelijkste planten om te verzorgen. Waarschijnlijk dat deze leuke plantjes daarom in zóveel huishoudens te vinden zijn. Wederom niks mis mee, maar een erg grappig cliché.

Industriële lampen

Een stoer en industrieel interieur wordt steeds populairder. Zelfs mensen die fan zijn van romantische of Scandinavische interieurs vinden het leuk om een stoer element toe te voegen. Het is erg grappig om te zien dat dit zich vaak uit in een set industriële lampen boven de eettafel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *