Hoe maak je van je tuin één geheel met je huis?

geplaatst in: Uncategorized | 0

De tuin wordt steeds meer een verlengstuk van je woonkamer. Wil jij graag een tuin die perfect aansluit op jouw huis? Match de stijl van je interieur dan met die van je tuin tot een mooi geheel, hiermee breng je binnen naar buiten!

Ga je voor de Ibiza/Bo-Ho stijl?

Dan zal jouw interieur er kleurrijk uit zien! Super leuk om dit ook te creëren in de tuin. Door het interieur mooi over te laten lopen kun je de kleuren van binnen terug laten komen in bijvoorbeeld de decoratie, denk hierbij aan je plantenpotjes, manden, kussens en bijzettafeltjes. Wat ook erg leuk is; de bekleding van je loungeset in een vrolijke kleur laten maken of een kleurrijk plaid op je set.
Uiteraard mogen bij een Ibiza stijl de macramé of jute plantenhangers niet vergeten worden!

Past een landelijke stijl beter bij je?
Bij een landelijke stijl heeft de natuur de overhand, denk hierbij ook vooral aan natuurlijke kleuren. Maak je tuin af met mooie accessoires van natuurlijke materialen zoals wol, riet, jute en katoen. Hier kun je overigens zelf ook hele leuke decoratie mee maken als je een beetje creatief bezig wilt zijn, bijvoorbeeld kussentjes, onderzetters of zelfs een vloerkleed!
Een mooie schutting met eventueel klimopplanten mag niet ontbreken in een landelijke tuin. Je hebt heel veel verschillende schuttingen/afrasteringen, zo heeft Adéquat een breed assortiment van de mooiste producten. Ze hebben bijvoorbeeld ook mooie kastanje palen met verlichting. Mocht je specifieke wensen hebben, ze maken veel zelf in hun werkplaats dus kunnen maatwerk leveren!

Welke interieurtrend je ook kiest, trek deze stijl door naar buiten door de stijlen op elkaar af te stemmen! Maak van je tuin het visitekaartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *