Interieurdesign voor je nieuwe huis

geplaatst in: Interieur | 0

Yes het is gelukt! Eindelijk je sleutel gekregen voor je eerste koophuis. Nu begint het leuke werk, het inrichten van je nieuwe eigen plekje. Bij het ontwerpen van je huis komen een heleboel verschillende dingen kijken. In deze blog meer over het ontwerpen van je huis. Maar vergeet ook zeker je tuin niet! Dat is ook een hele belangrijke als je de uitstraling van je huis mooi wil maken en je er thuis wilt voelen. Kijk voor tips voor in je tuin op gardentoday.nl.

Begin met de basis

Bij het ontwerpen van interieur is het zeer verleidelijk om gelijk te beginnen met allerlei leuke accessoires en kleine frutsels. Dit is echter het begin van de chaos. Het is veel overzichtelijker om bij de basis te beginnen. Welke kleur worden de muren? Kies liever voor een basiskleur zodat er verschillende soorten accessoires en meubels bij kunnen. Als je later je huis anders wil inrichten hoef je niet de muren opnieuw te verven, maar simpelweg andere meubels en accessoires kunnen je huis al een hele andere sfeer geven. Bedenk voor je een kleur voor je muren kiest voor wat voor algemene stijl je wil gaan.

Vul aan met accessoires

Accessoires kunnen je ontwerp maken of breken. Begin niet met random accessoires kopen en neerzetten. Bedenk net als bij de basis wat voor stijl je wil en hoe het eindresultaat er ongeveer uit moet zien. Begin dan met de invulling. Bedenk bij iedere accessoire niet alleen of je het item op zichzelf mooi vindt, maar ook of dat je hem mooi vindt bij de rest van je interieur. Een accessoire kan op zichzelf heel mooi zijn, maar misschien veel te druk bij de rest van je spullen. Begin eerst met de praktische invulling van je huis. Bijvoorbeeld met de bank en de eettafel. Maar ook kleinere praktische dingen zoals een klok. Kijk bijvoorbeeld eens naar een Riverdale klok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *