Je make up doen in de badkamer

geplaatst in: Badkamer | 0

In de badkamer is het vaak een goed moment om even jezelf goed te bekijken. De meeste badkamers zijn voorzien van een grote spiegel en gebruiken het dus vooral om zichzelf even tip top klaar te maken voor de dag. De meeste vrouwen doen ook hun make-up in de badkamer. Dit vooral omdat er vaak felle verlichting is, dus je kan jezelf extra duidelijk zien. Vooral het opdoen van mascara wordt vaak gedaan in de badkamer.

Natuurlijk is het handig om dus een goede plek te hebben waar jij je mascara laat. Ook worden er veel schoonheids behandelingen gedaan zoals bijvoorbeeld, epileren, puistjes uitknijpen of toch die hardnekkige gerstekorrel verwijderen. Toch staat op nummer 1 het opdoen van mascara. Het is wel belangrijk om te weten welke mascara ideaal is voor jouw huid. Met de vele soorten is het dus even goed zoeken in de markt.

Soorten mascara op de markt

Naast de standaard mascara zijn er nog veel meer soorten te vinden. Daarin valt een onderscheid te maken in een aantal factoren. Allereerst verschillen de mascara in de kleuren die ze aanbieden. Sommige mascara’s kunnen bijvoorbeeld de lengte van je wimpers verlengen, terwijl anderen het volume doen toenemen. Gelukkig zijn er in de loop der jaren een aantal nieuwe formules ontwikkeld, waardoor er nu ook genoeg opties zijn voor mascara voor gevoelige ogen. Deze mascara’s zorgen ervoor dat je zonder problemen de mascara aan kunt brengen en ook nog eens volume toe kan brengen. Daarnaast bevat de mascara ook de componenten om de krul vast te houden.

De ideale plek

De badkamer is natuurlijk vochtig dus is het wel slim om de juiste mascara te kopen die niet lijdt onder de vochtigheid. Vandaar dat het slim is om even onderzoek te doen naar de mascara die jij het liefst in de badkamer wilt gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *