Laat je granieten vloer weer stralen als voorheen

geplaatst in: Verbouwen | 0

Is het alweer een tijd geleden dat jouw granieten vloer er goed uit zag? Dan is het tijd om je vloer goed. Laat daarom je graniet schuren en polijsten door een professional..  Door het dagelijkse gebruik van de vloer ontstaan er; beschadigingen, krassen, doffe plekken of oneffenheden. Er wordt geadviseerd om niet zelf je granieten vloer te schuren. Hierdoor kan je vloer erg beschadigen en is het niet effectief genoeg. Schakel een specialist in om jouw graniet te schuren.

Jouw granieten vloer laten schuren?

Een specialist komt als eerste bij jouw thuis kijken hoe hij/zij de granieten vloer kan herstellen. Hieruit komt een advies voor de vloer en de werkwijze die toegepast gaat worden. Een standaard werkwijze is dat als eerst het graniet gereinigd en ontvet wordt. Dit gaat via een duurzame manier. Het graniet wordt hierna machinaal geschuurd om alle krasjes en beschadigingen weg te halen. Het graniet wordt met steeds fijnere diamantkorrels geschuurd totdat deze op glans is en een mooie uitstraling heeft. 

Een oude granieten vloer herstellen

Woon je in een jaren, 30 of 40 woning met een granieten vloer? Laat jouw granieten vloer herstellen door een specialist. De laatste tijd krijgen zulke woningen een nieuwe eigenaar waardoor tijdens het renoveren of verbouwen de granieten vloer weer naar boven komt. Het graniet kan naast schuren ook gepolijst worden. Een granieten vloer polijsten is een specialistische klus waardoor je vloer zijn oorspronkelijke glans weer terug krijgt. Door graniet met enige regelmaat te onderhouden, kan het oude graniet er weer uitzien als nieuw.

Voordelen van het uitbesteden 

Door het schuren van jouw vloer te laten uitbesteden aan een specialist weet je zeker dat jouw granieten vloer wel goed schoon is en glimt. Door het goed schuren heeft het een langere levensduur waardoor de vloer de uitstraling blijft behouden. Praat snel met een specialist over jouw granieten vloer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *