Moeite met traplopen? Schaf een traplift aan

geplaatst in: Slaapkamer, Uncategorized | 0

In Nederland hebben we veel hoge huizen staan. Dat brengt dan uiteraard met zich mee dat er in de meeste van deze huizen zich een of meerdere trappen bevinden. Moet je maar eens nagaan hoeveel trappen je in je hele leven al op en af hebt gelopen. Je zou het aantal waarschijnlijk flink misschatten. Traplopen is eigenlijk heel erg belangrijk en daar staat men nooit echt bij stil. Want stel je nu eens voor dat je niet meer zou kunnen traplopen. Niet alleen haalt dat het tempo uit het bewegen, het is ook gewoon helemaal niet leuk. Helaas zijn er een heleboel mensen die dit wel moeten meemaken. Misschien ken je of ben je wel zo iemand. Gelukkig is er in dit moderne wereldje overal een oplossing voor. Je zou namelijk een traplift kunnen kopen. Hiermee ga je met een prima tempo de trap op en af en ben je lekker zelfstandig bezig. 

Een traplift kopen gebeurt alleen niet zo 1.2.3. Je moet eerst gaan kijken wat voor traplift je moet hebben. Dat hangt af van je thuissituatie. Heb je een rechte trap of heb je er een met bochten. Heb je 1 verdieping of meerdere verdieping. Dat is van belang voor de prijs.

Het zou dan kunnen dat u de traplift niet gelijk kan kopen. Dat is best begrijpbaar sinds het een flinke aankoop is. Daar is ook een oplossing voor: Je kunt een WMO vergoeding aanvragen bij je gemeente, wat staat voor “Wet Maatschappelijk Ondersteuning”. Daar zijn twee vormen van. 1- De gemeente zoekt een traplift voor u uit en betaald deze of 2- Je krijgt een budget om uit te geven aan een traplift. Niet iedereen kan een traplift WMO vergoeding krijgen. Je moet wel aan een aantal specifieke eisen voldoen. Deze kan je als je op de link klikt bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *