Snacks voor de kerstperiode

geplaatst in: Trends | 0

Ach, Kerstmis. De mooiste tijd van het jaar, waar mensen elkaar cadeaus geven waar ze van houden. Maar er is ook een andere kersttraditie, deze traditie is het maken van een cake of koekjes in de vorm van een kerstboom, een kerstman of andere ontwerpen met een kerstthema. Een koekje bakken is heel eenvoudig, je hoeft alleen maar koekjesdeeg te maken, of je kunt ook instant koekjesdeeg kopen bij Ben en Jerry of een ander bedrijf naar keuze. Als je alle ingrediënten hebt, kun je beginnen met het bakken van je koekjes. Er is echter één speciaal koekje dat vrij moeilijk te maken is, het is in de vorm van een klein huisje met twee ramen en een deur. Of ook wel de ginger man house cookie genoemd.

Hoe maak je een koekjeshuis?

Een koekjeshuis op je tafel hebben tijdens Kerstmis is een geweldige decoratie en een manier om de kerstsfeer te omarmen. Om dit prachtige koekjeshuis, of ook wel peperkoekhuis genoemd, te maken heb je een aantal dingen nodig. Zuiveringszout, boter, melasse en koekjesdeeg. Als je geen tijd hebt om je eigen koekjesdeeg te maken, kun je er een krijgen van ice express. Begin met het invriezen van uw koekjesdeeg, zodat het gemakkelijker te vormen en in de sjabloon te plaatsen is. Nex is om het in de oven te gooien en te wachten tot het groeit. Als alles klaar is en vers uit de oven komt, moet je het koekjeshuis bouwen. Zet de muur samen met de vloer en daken met een creamer gemengd met boter, maar vergeet niet om minder boter te gebruiken, zodat het niet te plakkerig wordt om te gebruiken.

Geschiedenis van het peperkoekhuis

De records van peperkoekkoekjes gaan terug tot het oude Rome. Historische experts geloofden dat het eerste peperkoekhuis aan het einde van de 11e eeuw in Europa werd gebakken. Het werd gemaakt om de terugkeer van een groep kruisvaarders te vieren, de mensen terug in het dorp verwelkomden hen door een nieuw koekje voor hen te bakken, vandaar dat het peperkoekhuiskoekje werd uitgevonden. Ook de peperkoek werd vroeger veel gebruikt voor noodvoedsel, omdat het niet alleen lekker is, maar ook lang houdbaar is als het goed bewaard blijft. Het peperkoekenhuis bevat echter nog steeds veel suiker die schadelijk kan zijn voor je lichaam, dus zorg ervoor dat je in balans bent met wat je consumeert. Neem eens een kijkje op IjsExpress.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *