Spiegel kast met verlichting

geplaatst in: Badkamer | 0

In de ochtend maak je je klaar voor de dag. De meeste mensen doen dat grotendeels in de badkamer. Met een spiegel kast badkamer maak je dat nog gemakkelijker. De kast biedt ruimte om al je nodige spullen te bewaren. Misschien zelfs voorraden. Je hebt dan dus een badkamerspiegel en tegelijkertijd opbergruimte voor alles wat je in de ochtend nodig hebt, zoals je scheerapparaat, tandenborstel, make-up, crème en meer. Met verlichting op je spiegel zie je nog beter wat je doet en kun je goed zien hoe je de deur uit gaat. 

Waar wil je je verlichting?

Verlichting op je badkamerspiegel is ideaal, omdat je niet altijd licht hebt in de badkamer. Sommige badkamers zitten bijvoorbeeld in het huis zonder dat er daglicht binnenkomt. En er zijn natuurlijk ook veel vroege ochtenden in een jaar waar het nog te donker is om goed licht te hebben als je je opmaakt voor de dag. Verlichting op de badkamerspiegel kan geplaatst worden waar jij dat wil. Natuurlijk is het meest praktische om dat rondom de spiegel te doen, zodat je jezelf aan alle kanten kunt belichten. Het is ook mogelijk om juist te kiezen voor verlichting aan de zijkanten of boven- en onderkant van de spiegel. 

Nog meer uit je badkamerspiegel halen

Een badkamerspiegel biedt meer dan opbergruimte en verlichting alleen. Je kunt nog veel meer functies kiezen voor je badkamer spiegelkast. Bijvoorbeeld een verwarmde spiegel, zodat je geen last hebt van een beslagen spiegel als je net uit de douche stapt. Andere opties zijn bijvoorbeeld een klok. Je hebt je horloge waarschijnlijk nog niet om en je hoeft dan niet ergens anders op zoek naar de tijd. Zo weet je precies hoe laat je weg moet. En om het gezelliger in de badkamer te maken kun je ook een bluetooth systeem in laten bouwen waarmee je muziek kunt draaien terwijl je doucht of je opmaakt voor de dag. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *