Wat is de juiste afmeting voor een praktisch matras?

geplaatst in: Slaapkamer | 0

Ben je opzoek naar een bed? Stop dan met zoeken. Een bed 120×200 cm is een ideaal en praktisch bed. Je kunt er alleen op slapen maar ook met je partner. Hij is niet te groot en niet te klein, dus hij past in bijna elke kamer. Wie binnenkort een nieuw matras wil kopen moet eerst nadenken over de maat ervan. Ben je een alleenstaand persoon bent die op zoek is naar wat ruimte, of iemand die samen met zijn partner het bed in wilt kruipen maar niet het hele bed wil innemen? Deze afmeting is voor iedereen geschikt. Er is genoeg ruimte voor één volwassene om comfortabel te slapen. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je je gewoon uitstrekken over het gehele bed! Je bent er zeker van dat je niet uit bed valt of ervan af rolt.

Gemeenschappelijke bedmaat

Een van de meest voorkomende bedmaten is een bed 140×200. Dit is een goed formaat voor jongeren of volwassenen die niet graag dicht op elkaar slapen. Het geeft ook de ruimte om vrij te bewegen in bed zonder je partner te veel te storen. Dat betekent dat je ’s nachts kan lezen of tv kan kijken zonder de slaap van je partner te verstoren. Als je op zoek bent naar een groter tweepersoonsbed en je hebt voldoende ruimte, dan zal een bed met de afmeting 140×200 cm goed in je huis passen. Wanneer één persoon beweegt zal het de andere persoon niet wakker maken. Dit bed heeft meer dan voldoende ruimte voor twee personen.

De maat van het matras

De grootte van je bed is een belangrijke factor wanneer je er één wil kopen. Dit hangt af van waar je het voor wilt gebruiken en hoeveel mensen erin gaan slapen. Als je op zoek bent naar een nieuw matras, zorg er dan voor dat er voldoende ruimte over is nadat je alles hebt opgemeten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan ​​als het tijd is voor de levering. Zolang je aan al deze aspecten denk zul je zeker een bed en matras vinden die bij je kamer past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *