Werktassen voor dames

geplaatst in: Trends | 0

Ben jij al een lange tijd op zoek naar een business tas dames, maar kom je er maar niet uit welke en waar je deze het beste kunt aanschaffen? De tas moet natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn, er stijlvol uitzien, passen bij de outfit en nog veel meer. Er zijn allerlei verschillende leren laptoptassen en werktassen die je eventueel zou kunnen aanschaffen. Deze populaire damestassen zetten wij voor jou op een rijtje.  

O My Bag 

Deze prachtige tas is gemaakt van eco-leer. Daarnaast worden deze tassen op een eerlijke manier gemaakt; door hardwerkende mensen die een goed loon verdienen, een ziektekostenverzekering en en een veilige omgeving om hun werk te doen. Hierdoor ontstaan er tassen van goede kwaliteit.  

Naast het feit dat het een duurzaam merk is, is het ook een stijlvolle tas. De tas kan op allerlei verschillende momenten worden gebruikt. Naar werk, een terrasje, tijdens het shoppen; het is allemaal mogelijk.  

Still Nordic 

Dit is een populair, scandinavisch merk. De uitstraling van de tassen zijn casual en cool, maar straalt verder ook de Nordische levensstijl en waarden uit. Ook is de kwaliteit van het merk uitstekend en gaan de tassen zeker een aantal jaar mee. Still Nordic bevat verschillende soorten collecties, voor bijvoorbeeld de verschillende seizoenen. Het heeft ook één collectie met basisstijlen. Bij elke collectie wordt wel aandacht gehouden voor dezelfde punten; focus op functionaliteit, kwaliteit en goede prijzen.  

Cowboysbag 

Dit merk is een echte klassieker voor Nederlandse vrouwen. Het tassenmerk is opgericht in Amsterdam. Naast dat de tassen er goed uitzien, brengt het meer voordelen met zich mee. Je hebt bijvoorbeeld een tas van een goede kwaliteit, terwijl je niet eens belachelijk veel geld eraan uitgeeft. Daarnaast kan je bij dit merk niet alleen voor goede tassen terecht, maar ook voor bijvoorbeeld producten zoals portemonnees.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *