XOOON: een betaalbaar design meubelmerk

geplaatst in: Interieur | 0

Wie op zoek is naar een betaalbaar meubelmerk met design meubels hoeft niet langer te zoeken. XOOON verkoopt moderne design meubels die de laatste trends volgen. Zo verkopen ze meubels die goed passen bij populaire interieurstijlen zoals scandinavisch, industrieel en minimalistisch. Zo weet je zeker dat wat je koopt ook voldoet aan de tendensen op het gebied van interieur! Je koopt dit merk onder andere op de website van domo meubelen of in de winkel. Ben jij ook op zoek naar bijvoorbeeld XOOON eetkamers? Lees dan gauw met ons mee!

Design voor een breder publiek

Met het betaalbare design meubelmerk XOOON worden designmeubels voor een veel breder publiek toegankelijk gemaakt. Waar normaal gesproken vrijwel alleen mensen met een grote portemonnee hun interieur kunnen voorzien van enkele design exemplaren, kunnen nu ook mensen met een iets minder groot budget design meubels toevoegen aan hun interieur. XOOON heeft een uitgebreide collectie aan stoelen, tafels, banken, verlichting, decoratie enzovoorts. Deze verkopen ze in verschillende stijlen die de laatste trends volgen. Zo zit er voor ieder wel wat bij en weet je zeker dat de meubels goed aansluiten bij de rest van je interieur.

Doe inspiratie op!

Mocht je graag wat inspiratie op willen doen of ben je benieuwd naar de laatste trends op het gebied van design? Blader dan eens het lookbook 2021 van XOOON door. Je kunt hier de huidige collectie in bewonderen en alvast wat inspiratie opdoen. Je download dit lookbook eenvoudig online. Op de website van het merk vind je ook nog een hoop styling tips. Zo weten ook mensen met minder gevoel voor inrichting hoe ze dit het beste aan kunnen pakken. Mocht je al een beetje weten waar je naar op zoek bent, kun je de meubels natuurlijk ook fysiek bewonderen in bijvoorbeeld de winkel van domo meubelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *